Een familiedag, bedrijfsuitje of gewoon gezellig samen zijn...

Samen met uw familie, vrienden of collega's werken aan een kunstwerk/bloemstuk voor pasen, kerst of een andere gelegenheid? Het ideale familie, vrienden- of bedrijfsuitje in Brabant vindt u bij Inrana! U kunt uw bedrijfsuitje/familiedagje zelf samenstellen. Een bedrijfsuitje/familiedag wordt aangeboden voor ca. 25 à 30 personen. Op aanvraag verzorgen wij uw workshop ook op locatie.

Keuze uit:

Ontvangst 2 x koffie met appelflap, en daarna kunt u Jeu de Boule spelen

Lunch

Broodje kroket + keuze uit verschillende lekkere broodjes + krentebol + jus de orange/koffie/thee onbeperkt 

Workshops

Daarna kunt u een workshop volgen: 

workshop schilderen
Workshop - schilderen

Word jij de nieuwe Anton Heyboer, Karel Appel of Bob Ross? Laat je inspireren door de ontspannende omgeving en rustige omgeving van Chaam! De workshop is geschikt voor zowel grote en kleine groepen. Wij bieden de mogelijkheid om de workshop buiten of binnen uit te voeren. Wij geven de cursus 1/2 keer in de week. U kunt per op afspraak en in overleg uw voorkeuren aan ons kenbaar maken.

workshop bloemschikken 02
Workshop - bloemschikken

Wat is leuker dan creatief bezig zijn met bloemen en planten en wekenlang te genieten van jouw eigen creatie? Een cursus bloemschikken volgt u bij minicamping Inrana in Chaam. U kunt met meerdere personen bij ons de cursus volgen. Wij geven de cursus 1/2 keer in de week. U kunt per op afspraak en in overleg uw voorkeuren aan ons kenbaar maken. Tijdens de cursus leert u op creatieve wijze prachtige bloemstukken maken. 

Lijkt u het leuk?

Bel ons of stuur een mailtje met je wensen als er iets tussen zit wat u aanspreekt. In overleg is het mogelijk om opties te combineren, laat ons het weten! 

We helpen u graag! Wilt u iets weten, heeft u een vraag? Bel of mail gerust!

Pareltje in Brabant!

Kijkt u al uit naar uw volgende vakantie? Kom dan kamperen in Brabant op minicamping Inrana, gelegen in Chaam. De gemoedelijke sfeer en de Brabantse gastvrijheid laten u zich hier direct thuis voelen.

Contact
Adres

Zuurstraat 3

4861 PL Chaam