Verveel u geen moment bij Inrana!

Genieten van gezellig samenzijn...

marja_vierkant
Wij hebben een divers aanbod van activiteiten voor campinggasten, maar is ook een leuk uitstapje voor een familiedag, buurt- of bedrijfsuitje

Wij hebben diverse mogelijkheden om iedereen een fijne dag te bezorgen zoals bijvoorbeeld Jeu de Boules, workshop schilderen en/of bloemschikken. Maar ook gewoon als fietser en wandelaar kunt u bij ons komen genieten van koffie met wat lekkers erbij.
U kunt op afspraak en in overleg uw voorkeuren aan mij kenbaar maken. Ik zal er voor zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Bekijk hieronder de faciliteiten die wij aanbieden. U bent van harte welkom. Tot ziens!

 

Marja Beekers
Gastvrouw Minicamping Inrana

Bekijk hieronder de faciliteiten die wij aanbieden:

INRANA_BLOEMSCHIKKEN_03_web
jeu_de_boules
Jeu de Boule baan (NIEUW)

Jeu de boules is een gezellige buitensport. Er is een nieuwe Jeu de Boule baan aangelegd, hier kunt u, heerlijk ontspannen, of super-fanatiek de ballen laten rollen. Gezellig een spelletje doen, soms spontaan, soms georganiseerd en soms met een hapje en een drankje. Misschien wilt u ook wel een balletje mee gooien op minicamping Inrana!

workshop schilderen
Workshop - schilderen (voor campinggasten of bedrijfsuitje)

Word jij de nieuwe Anton Heyboer, Karel Appel of Bob Ross? Laat je inspireren door de ontspannende omgeving en rustige omgeving van Chaam! Wij bieden de mogelijkheid om de workshop buiten of binnen uit te voeren. Wij geven de workshop 1 tot 2 keer in de week. U kunt op afspraak en in overleg uw voorkeuren aan ons kenbaar maken. 

workshop bloemschikken 02
Workshop - bloemschikken (voor campinggasten of bedrijfsuitje)

Wat is leuker dan creatief bezig zijn met bloemen en planten en wekenlang te genieten van jouw eigen creatie? U kunt met meerdere personen bij ons een workshop volgen. Wij geven de workshop 1 tot 2 keer in de week. U kunt op afspraak en in overleg uw voorkeuren aan ons kenbaar maken. Tijdens de workshop leert u op creatieve wijze prachtige bloemstukken maken. 

coffee webiste
Fietsers en wandelaars kunnen bij ons komen genieten van koffie met wat lekkers erbij (op afspraak)

Een appelflap kun je het hele jaar door eten. Maar de lekkerste appelflap is toch: versgebakken. Zo kunt u na een verre fietstocht/wandeling even op adem komen. Op afspraak kunt u koffie met een appelflap komen eten.

mensen blij! 2
Een ideaal uitje voor een familiedag, vrienden- of bedrijfsuitje of gewoon gezellig samen zijn...

Samen met uw familie, vrienden of collega's werken aan een kunstwerk/bloemstuk voor pasen, kers of een andere gelegenheid? Het ideale familie, vrienden- of bedrijfsuitje in Brabant vindt u bij Inrana! Op aanvraag verzorgen wij uw workshop ook op locatie. 

We helpen u graag! Wilt u iets weten, heeft u een vraag? Bel of mail gerust!

Pareltje in Brabant!

Kijkt u al uit naar uw volgende vakantie? Kom dan kamperen in Brabant op minicamping Inrana, gelegen in Chaam. De gemoedelijke sfeer en de Brabantse gastvrijheid laten u zich hier direct thuis voelen.

Contact
Adres

Zuurstraat 3

4861 PL Chaam