Reviews

Ben je nieuwsgierig naar de beoordelingen van de gasten op Minicamping Inrana. Lees dan snel de reviews of schrijf zelf een review.

 
 
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Minicamping Inrana
Average rating:  
 3 reviews
 by Greet en Harry Staas

Een geweldige camping met geweldige beheerders die er ook nog voor zorgden dat we drie weken schitterend weer hadden..... Waar vind je dat tegenwoordig nog. En dan hebben we het nog niet over de vers gebakken appelflappen en het vrijdagavondritueel met o.a. vers gebakken patat. Ook heel bijzonder is dat de opbrengst daarvan naar een zeer lovenswaardig doel gaat in Gambia. Kortom, Inrana is meer dan een aanrader!

 by Koos en Nelleke

We hebben twee heerlijke weken gehad op camping Inrana. De plaatsen zijn mooi ruim en met het privé sanitair is het heerlijk luxe kamperen. Het terrein is prachtig verzorgd met mooi gras , bloemen en struiken. Eigenaresse Marja is een super gastvrouw, maakt gezellig een praatje, organiseerde voor ons een workshop en bakt heerlijke appelflappen op bestelling. Als klapper bakt ze op vrijdag friet met ijs toe voor de gasten. Waar vind je zo’n camping! Dankjewel Marja en Jack!!

 by Anke van Merrienboer

De camping is ons erg goed bevallen. Wij hebben geboekt voor het volgende seizoen. Een aanrader!